6 wilde sovjets van sterren op seks

Angelina Jolie, bijvoorbeeld, aanbevolen om een ​​mes naar bed te nemen.

Populariteit en goed aandacht van de media neemt soms een gevoel van zelfbelangsel uit beroemdheden naar de planetaire schaal, die op zijn beurt leidt tot de wens om Guru te spelen en advies te verspreiden, vooral dergelijke brandende onderwerpen als relaties en seks. Maar niet altijd deze aanbevelingen MMM … van toepassing in het dagelijks leven.

Eva Longoria

Latin American Beauty, beroemde rol in de tv-serie „Desperate Housewives“ en Frank fotosessies voor Men’s Journals, verrast journalisten een paar jaar geleden, het beantwoorden van een banale vraag „Wat wil je vriendinnen te geven voor vakantie?“.

De actrice zonder de schaduw van schaamte zei dat hij de voorkeur geeft aan de vibrators over en zonder bieders te presenteren, omdat het gelooft dat

het orgasme het beste geschenk is, en hoopt dat mensen haar zullen volgen.

Lange verklaring van Longoria Gekoesterde fans die de Kumir Council hebben aangenomen als een gids voor actie. Na kamagra kopen enige tijd werden het kantoor en de huisactrices bezaaid met percelen, waarvan de inhoud de grootste sexshop Los Angeles zou benijden. Longori’s vriendinnen, moeten worden verondersteld te worden voorzien van giften voor de komende jaren.

Gwyneth Paltrow

De bescheiden eigenaar van de Golden Globe en Oscar-premies gingen doelen na een echtscheiding met de Frontman Coldplay Chris Martin. Terugkeren naar het kamp van mensen die niet belast zijn met ernstige relaties, besloot de actrice te delen met de fans van zijn technieken voor de verleiding van mannen en het verbeteren van de kwaliteit van het seksuele leven.

Op het eerste gezicht waren de aanbevelingen van Paltrow dicht bij de norm: ze adviseerde om mannen te verrassen met aangename kerstballen, en zichzelf – speelgoed van volwassen winkels. Maar het kostte actrice om voorbeelden uit zijn eigen leven te brengen, omdat de fans van gedachten veranderden om naar haar advies te luisteren.

Het blijkt dat Gwyneth sprekende over schattige kleine geschenken, het op maat gemaakt tapijt met een portret van een voorwerp van passie, onder het speelgoed uit de sex Owl, werd bedoeld Lelo Vibrator van 24-karaats goud voor 15.000 dollar. Het lijkt erop dat de actrice zich het welzijn van het gemiddelde niet tenrechte voorstelt.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert