Orgasme en pijn kunnen worden onderscheiden door hun gezichtsuitdrukking

Mensen gebruiken vaak verschillende gezichtsuitdrukkingen om berichten over te zetten naar elkaar. En als het gezicht in de pijn en op het moment van orgasme echt lijkt, betekent dit dat de uitdrukking nog steeds een effectief hulpmiddel voor communicatie kan zijn.

Deze mythe verscheen al lang geleden en is gebaseerd op het feit dat mensen het verschil in woorden niet konden beschrijven. En als het uitvoeren van onderzoek met foto’s en video – het is duidelijk dat de uitdrukkingen van mensen helemaal anders zijn. En zij hoeven in het algemeen niet te communiceren!

Een andere studie werd uitgevoerd. Wetenschappers hebben foto’s gemaakt met 42 gezichtsuitdrukkingen en toonden hen 200 deelnemers uit west- en oosterse landen met een verzoek om te antwoorden: waar is de uitdrukking van orgasme, pijn, iets anders?

Het bleek dat mensen goed onderscheiden kamagra vrouw zijn door de uitdrukking van plezier van pijn – en in verschillende culturen zijn ze ook anders. Bijvoorbeeld in het Westen op het moment van orgasme zijn de ogen van https://www.studiospaziobianco.it/sp/i-ciliegi-in-fiore-e-il-suono-della-campana-di-gion/ een persoon wijd open, in het oosten lacht hij. Maar pijnuitdrukkingen zijn erg vergelijkbaar. Met andere emoties is de foto meestal heel anders. Het betekent dat er nog steeds het verschil is en het orgasme niet verwart!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert